Lyckohem utför flyttstädning, hemstädning och 
fönsterputsning i Norrköping och hela Östergötland
Flyttstädning Övriga tjänster Företag & BRF Prislista Projekt


Tidigare arbeten

Storstädning och fönsterputsning i Arkösund

16 mars 2022

Lyckohem gör mycket jobb i Arkösund Lyckohem gör mycket jobb i Arkösund Lyckohem gör mycket jobb i ArkösundEn dimmig onsdag körde vi ut till Arkösund. Både i Arkösund och på Vikbolandet har vi mycket stamkunder som anlitar oss i olika omfattning. Just den här kunden bor året runt ute vid kusten i ett underbart hus och vi brukar åka dit två gånger per år för en stortstädning och fönsterputsning. Det brukar ta hela dagen men de bjuder alltid på kaffe och nybakat.

Helfix av lägenhet i Norrköping

Vintern 2022

Lyckohem gör Norrköping snyggare Lyckohem gör Norrköping snyggare Lyckohem gör Norrköping snyggare Vi fick förtroendet att styla och inreda en hel lägenhet på totalt 6 rum. I jobbet ingick att ta fram förslag på tapeter och färg, samt möbler och övrig inredning. Därefter målade vi och tapetserade hela lägenheten. Monterade möbler och stylade upp alltihop. Kundens önskemål var mycket färg vilket vi tog fasta på i vår inredning och i val av färger och tapeter.


Röjning av tomt i Åby

Juni 2021

Lyckohem fixar er trädgård Lyckohem fixar er trädgård Lyckohem fixar er trädgård

Under några svettiga dagar i juni 2021 röjde vi upp en igenvuxen tomt med häckar, buskar och träd. I jobbet ingick även att riva ett skjul och köra allt skräp till Returpunkten. Svettigt och slitigt men väldigt roligt. Viktigt att dricka mycket och ha goefika med sig så fixar man det mesta